Friday, 9 September 2011

sejak bila aku ada blog ni? :D

assalamualaikum!

selamat hari raya! *asyik2 ni jer yg aku bace kat blog mane2 pon* ==' aku malas sih nak upload gambar raya aku. cantik sgt, nanti korang bekenan nak jadikan aku ni menantu korang pulak. haha.

dah lama gile tak update blog. terlupa pulak diri ni ada blog. hehe. siyes sumpah aku cakap aku tak ingat langsung pasal blog ni. hilang ingatan sat. :D

memang beraya sakan ah aku tahun ni. orang lain cuti sekolah sminggu je, aku cuti 2 minggu. lantak aku lah, sape suruh bukak skolah time raya kaannn? hoho. :P

raya ke 5 aritu bukak skolah kalau x silap aku, kan? haa, aritu je aku pegi sekolah and x buzy pegi rumah2 orang. hari2 lain sampai lah semalam memang full gile lagi padat macam ikan duk dalam tin yang enak dimakan dengan nasi putih ketika lapar, kalau buat sandwich pon sodappp. *berlalulah sudah ramadhan sebulan berpuasaaa~* <--- bunyi lagu raya dalam perut sebab lapar. hehek.

raya ke 6 bertolak p KL, arini bersamaan 9.9.11 baru sampai umah. mulai esok, memang dah x buzy dah. berat badan pon dah naik mendadak dadak dah macam badak sumbu warna biru yang duk tertonggek tonggek dalam tv tu. sekarang ni kemain makan nasi asyik nak tambah jeee. sebelum ni, nak makan sepinggan pon harommmmmm. madam besar dalam rumah membebel baru laa terhegeh hegeh nak masuk dapur cari nasi dengan muka masam mencuka. haha.

p/s : ada motif ke entry aku kali ni? anggap je ada. huahuahua~
p/s lagi : rindu blog kesayang ni. kakanda blog, maafkan adinda ye kerana dah melupakanmu. sobsobsob

✿❤ Suka? Sila Like okey.. ✿❤

2 comments:

  1. warghhhh...jgn ponteng sekolah..nanty mak mrah..peace no war ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...