Friday, 26 August 2011

x raye lagi da dapat duit raye. kau adoo? :P

assalamualaikum!


arini dah last day sekolah. aku jer rajin p sekolah arini. boleh kira ah brape orang yang pegi sekolah tadi.dasar anak anak yang x kenang budi sekolah. cis~ pukol 9.30 dah boleh balik tadi. so, ape guna pergi sekolah kalau 9.30 dah balik? tidur lagi best, tiada yang lebih nikmat bile kepala diletakkan atas bantal, badan ditindih selimut dan badan terbaring atas katil yang peeerrrghhh empuk gila. hehe~

aku p sekolah pon ade sebab. kawan aku ni haa yang paksa. macam2 dye duk mengarut cakap dye dah x lama idup, nak buat pembedahan lah, maybe x akan jumpa sampai bila2 konon. wallahualam lah betol ke tak. rasanye tipu je tu, dye saje je tipu semata2 nak suruh aku pegi sekolah. haiyaa~ nasib baik aku baik. haha.


tadik, pagi buta lagi dah merayau dalam sekolah. pegi buat muka kesian depan PK ko, kitorang call him as DADDY. hehe~ kitorang mintak duit raya. last2, dapat jugak 10 hengget. sukeeeeee~ ternganga lapan puluh inci aku tadik, cam x caye daddy bagi duit raye. haha.

dah dapat duit raye, so ape lagi? blah laa~ pastu cikgu bm a.k.a mama pulak msg kitorang. sekali dye mintak tolong kitorang isi duit raye. suke suke suke! last2, kitorang dapat 5 hengget sorang. ngeh3

dalam hati masing2 : "kang aku kebas duit ni kang"

aku kayoo aku kayoo huahuahaha

selamat hari raya dari kami CIMB group. :P

wuwuwuw~ nak semua nak semuaa~!

muka si tamak haloba haha

aww, ni candid laa. poyo~ (kat belakang tu laa mama)

motiff??? grr =='

pastu datang pulak cg osman, cg bm jugak. kitorang panggil papa. bodek punye bodek. dapat lagi 10 hengget. waaa~ aku kayo aku kayoo~ dah 25 hengget dah aku dapat arini. haha. kau adoo? nan adoo kaannn? huahaha! :D

p/s : x caye raya ade lagi 4 hari. sebab kat radio x banyak sangat kan lagu raye? (ke aku yang x naik kete?) kat tv pon x banyak sangat iklan pasal hari raya, pasal merdeka lagi banyak aku ase. (ke same banyak? ahh, lantak) haha.

p/s lagi : entry ni ditaip semalam. hari ni baru publish. motf? ntah, aku pon x tahu. haha



k, thnx for reading! (:

✿❤ Suka? Sila Like okey.. ✿❤

9 comments:

  1. amboi..swonoknye dia dapat duit raya awal..

    ReplyDelete
  2. OOooo..
    pandai kau bodek ye.
    cikgu nak balik duit tu!

    ReplyDelete
  3. eh cg osman! camane boleh sampai sini? x boleh. 6t buruk siku lah cg. aritu cg jugak ajar buruk siku ni. haha

    ReplyDelete
  4. Pinjam seringgit boleh?? nak beli jajan tam tam... >_<

    ReplyDelete
  5. wahhhhhhhhhhhhh kemainn duit rayeeeee !! kite takde lagi pong T_T

    ReplyDelete
  6. pos kt fyqa duit raye :P kakakak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...