Tuesday, 9 August 2011

lawok lawok! :D

assalamualaikum!


nah ambek kau. ni header pertama aku. bukan header pon. ni gambar biase jer. memalukan kaum jer header camni. haha! mula2 buat blog tu, memang blank gile gile barbie nak buat header macam mane. ye lah, x reti langusng nak buat. siyes buta hati bab2 photoshop nih. grr~ =='


nahhh! header ke 2 pulak. hahahahahaha! lawokkkkk gilooo ah header nih. buruk! aku suh kakak aku yang buatkan. nak tengok ape yang dye buat?


haha! ni lah hasil dye yang kakak aku buat. yang selebihnye tu aku buat gune picnik jer. bile lah nak buat header baru pulak. tak sanggup tengok header ni lame2. tengok gambar aku tu, terserlah ke-chubby-an. tang chubby takpe lagi. tu haa, lobang hidonggg tu yang menjadi pojaannn! hahaha!

kakak aku pon satu daaa, punye berjuta2 gambar aku, gambar ni jugak yang dye ambek. grrr~ ==' tadi aku dah buat header baru guna gimp pulak. tapi aiyoyoyoyo~ menatang gimp tu hang pulakkk. x boleh nak save! penat lelah aku wat header, last2 hape pon x jadi.

sape nak tolong wat header tuk aku? uwaaa~ kempunan ni nak header baru. tsk tsk~ ):

✿❤ Suka? Sila Like okey.. ✿❤

14 comments:

  1. cantik la backgroud post ni..tapi tak kena dengan background blog..:p

    ReplyDelete
  2. ain fathihah : ye, ok je. tapi x gojes pon. :D

    ReplyDelete
  3. hafizudin : mane header nyeee? tipu je. :P

    ReplyDelete
  4. diana : haha! thnx bg komen. bukan saye yg buatkan. huhu

    ReplyDelete
  5. CBK sayang : hehe~ terima kasih cikgu! :P

    ReplyDelete
  6. aih.
    da send mesej fesbuk kan.

    ReplyDelete
  7. sarah naiema : mana boleh lawan akak punyer header. hee~

    ReplyDelete
  8. hafizudin : haha! cantiik! terima kasih sangat sangat sangat!

    ReplyDelete
  9. sama sama .
    oh.
    image tu jangan save as.
    nanti jadi kecik.
    kena download.
    okeh.selamat berpuasa. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...