Monday, 1 August 2011

bermulanya ramadhan bermulalah kisah hidup menyedihkan

assalamualaikum!

alhamdulillah laa kan, kita semua dapat lagi berpuasa dan menikmati bulan ramadhan tahun ni. korang ni puasa ke tak? tengok muka macam tak puasa jer? bagus2 kalau puasa. *x der motif*

banyokkk giloo dugaan 1st day puasa ni.tepaksa tahan nafsu daripada menggedik tengok mamat2 hensem form 5. aiseyymann~ hihik!

tambah2 pulak x der kelas arini. aku pon tak tahu kelas aku hilang entah ke mana. mungkin kelas aku ada kaki kot. tak pon ada bomoh2 yang mengghaibkan kelas aku. terpaksa jadi macam orang pelarian dekat negara sana tu. pegi lah melepak kat pustaka.

disebabkan arini 1st day puasa, aku tersangat lah rajin. sampai2 je kat library terus keluarkan file dalam beg warna pink bukak zip file belek2 kertas dalam file dan yeahh! aku menarik keluar kertas tafsir dan dengan segera aku menghafaz. *sila berbangga kerana sebelum ni tak pernah buat sedemikian kerana lidah tak mahu berhenti mengabey koksey bercakap*

eh kejap kejap kejap. act aku nak citer pasal mende lain lah. k fine, aku tak ingat. sape suruh aku makan banyak bukak puasa tadik, kan da telampau kenyang dan lupa ingatan sikit2.

terasa diri ni bangang sangat sebab x ingat objektif asal entry ni. cis cis cis cis kek betol.

p/s : aku tak khusyuk semayang terawih tadik disebabkan budak yang cute tapi sudah tak cute sebab buat bising depan aku. geram nak lepuk2 biar jadi empuk cam bantal aku tido. :P

✿❤ Suka? Sila Like okey.. ✿❤

2 comments:

  1. cite separuh lepas tu tak ingat. pffft.

    ReplyDelete
  2. haha. maap maap. agak nyanyuk kebelakangan ini. haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...